C10 LEGAL
Enkele referenties:   
    

Ik heb de jurist Cetin leren kennen als een bekwaam en consciëntieus vakman die op een planmatige wijze zijn werkpakket definieert en afwerkt. Dat heeft geleid tot goede resultaten en een prima samenwerking in de afgelopen jaren. 

drs. E.J. Roest, burgemeester gemeente Laren

  

 
De jurist mr. Orhan Cetin is ruim een jaar werkzaam geweest bij waterschap Noorderzijlvest als concernjurist en adviseur. Ik heb Orhan leren kennen als een harde werker, een degelijke stressbestendige jurist, maar ook als een bijzonder aimabele collega. Als procesvertegenwoordiger is hij een kalme, bekwame jurist gebleken die zich niet snel van zijn stuk laat brengen, en in staat is met degelijke argumenten te overtuigen.

mr. drs. C.D. van der Veen, concernjurist waterschap Noorderzijlvest

   

 

Orhan is bij ons als jurist Grondzaken en Locatieontwikkelingen werkzaam geweest. Hij heeft veel verschillende werkzaamheden verricht. En naast het op dit vakgebied reguliere juridisch advieswerk o.a. ook de Algemene Verkoopvoorwaarden grondig geactualiseerd. Hij  heeft aangetoond ruim voldoende kennis en kunde op dit vakgebied te hebben. Dit koppelt hij aan een flexibele houding en een analytische, kalme en krachtige uitstraling. Kort samengevat is hij een prettige collega gebleken die zijn werkzaamheden heel goed heeft verricht.

mr. W.B. Aardema, vakmanager gemeente Tynaarlo

   

    
C10 Legal (Zwolle), info@c10legal.nl, 06 - 11 266 111   

 

 

 

C10 LEGAL
info@c10legal.nl